Volg een incompany opleiding.

Wil je met meerdere collega’s dezelfde training volgen? Ben je op zoek naar een handige en efficiënte manier om met de hele afdeling een cursus te volgen? Of zijn er specifieke vragen waar jouw organisatie mee zit en wil je die graag behandelen tijdens een training? Dan zijn onze incompany-trainingen de perfecte oplossing.

Voordelen incompany training

Waar en wanneer jij wilt. Onze incompany-trainingen kunnen op bijna iedere plaats gehouden worden. Vaak is dat op kantoor. Wel zo efficiënt én je bespaart reistijd en -kosten. En niet alleen de plaats, ook de dag kun jij bepalen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat wij een trainer beschikbaar hebben, maar met ons aanbod aan deskundige en gekwalificeerde trainers, is dat meestal geen probleem.

Meerdere mensen tegelijk dezelfde training laten volgen. Wil je met de kennis van de hele afdeling in één keer bijspijkeren, maar wil je niet iedereen afzonderlijk laten inschrijven voor een open-inschrijving-training? Dan is een incompany-training voor jou ideaal. En uiteraard krijgen alle deelnemers een certificaat na afloop.

Direct toepasbaar op jouw organisatie. Uiteraard is de basis van de training bepaald, maar zijn er specifieke vragen waar jouw organisatie mee zit voor dit onderwerp, dan kan dat meegenomen worden in de opzet van de training. Ook behandelen we tijdens de training voorbeelden die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie.

Een greep uit onze trainers

 

We zijn te bereiken via 030 – 227 1577 of ontvang geheel vrijblijvend 
een offerte voor jouw incompany training via onderstaand formulier.