Blockchain advanced.

Wat houdt de Blockchain advanced training in?

Steeds meer organisaties onderzoeken welke mogelijkheden de blockchain heeft voor hun organisatie. Niet zo vreemd als je bedenkt dat je met de blockchain niet meer afhankelijk bent van één partij die jouw transacties begeleidt. Fraude is verleden tijd en met behulp van de blockchain heb je een integere en betrouwbare database zonder dat de onderlinge partijen elkaar kennen. Ben je nieuwsgierig hoe dit precies in zijn werk gaat en welke voordelen dit heeft voor jouw dagelijkse werk? Schrijf je in voor de Blockchain advanced training

Ons team trainde bijvoorbeeld

 • Orteliuslaan 850, Utrecht
 • 1 dag
 • Van 9:30 tot 16:00 uur
 • Certificaat van deelname
 • Uitgebreide lunch
 • alleen incompany

Inhoud Blockchain advanced training

Wanneer je kiest voor de training Blockchain advanced leer je in twee dagen alles over deze nieuwe technologie. De eerste dag gaan we in op de basisbegrippen van de blockchain en de tweede dag gaan we dieper in op de materie. Uiteraard richten we ons niet alleen op de theorie, maar zorgen we juist voor een verbinding met de praktijk. Zo kun je na het volgen van de training zelf aan de slag met een blockchain voor jouw organisatie.

Dag 1

 • Maak kennis met blockchain: We vertellen je hoe de technologie werkt en welke begrippen onlosmakelijk verbonden zijn met de blockchain. Zo weet jij na de eerste dag precies wat we bedoelen als we het hebben over mining, encryptie en smart contracts.
 • Cryptocurrency: Dat de Bitcoin gebruikmaakt van de blockchain is veel mensen wel bekend. Maar dat er veel meer cryptocurrency zijn, weet lang niet iedereen. Ook blijft het lastig om te begrijpen hoe de blockchain precies werkt. Op dag 1 staan we hier uitgebreid bij stil en laten we je kennismaken met verschillende cryptovaluta zoals Ethereum en Ripple.

Dag 2

 • Blockchain in de praktijk: Misschien denk je dat de blockchain zich beperkt tot cryptocurrencies. Tijdens de Blockchain advanced training leer je dat dit niet het geval is. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van de blockchain-technologie om een huis te (ver)kopen zonder tussenkomst van een notaris. Op dag twee van de training staan we uitgebreid stil bij de verschillende toepassingen en behandelen we praktijkvoorbeelden uit bijvoorbeeld de zorg, de overheid en het onderwijs.
 • Bouw je eigen blockchain: We geloven dat je vooral leert als je zelf aan de slag gaat. Vandaag brainstorm je daarom met je medecursisten over mogelijke blockchain-toepassingen. Ook helpt de trainer je met het bouwen van een eigen blockchain in de cloud.

Resultaat

Ben je geïnteresseerd in de blockchain en lijkt het je interessant om zelf een blockchain in de cloud te bouwen? Dan is de Blockchain advanced training zeker iets voor jou. Na het volgen van de training:
 • ken je de techniek achter de blockchain en hoe je de blockchain kunt toepassen binnen jouw organisatie.
 • weet je welke cryptovaluta er zijn en wat de waarde hiervan is voor jouw organisatie.
 • kun je in de cloud een eigen blockchain bouwen.

Voor wie is de Blockchain advanced training?

Bij de Blockchain advanced training is iedereen welkom. Je hebt geen technische achtergrond of specifieke kennis van de blockchain nodig. Om de opgedane kennis direct toe te passen binnen jouw organisatie, is het wel fijn als je zicht hebt op de processen binnen jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een eendaagse training die in vogelvlucht de basis van de blockchain behandelt? Dan is de Blockchain basics training  meer iets voor jou.

Certificering

Aan het einde van de Blockchain advanced training ontvang je een certificaat van deelname.

In-company

Wil jij meerdere medewerkers laten kennismaken met blockchain-technologie en hen leren hoe je zelf een blockchain in de cloud bouwt? Wij verzorgen met plezier deze training op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze trainers 

Leren moet ook gewoon leuk zijn! Met deze insteek geven onze trainers elke training. Zo snappen wij als geen ander dat zelf doen een stuk beter werkt dan uren luisteren naar een leraar die de ene slide na de andere laat zien. Wij werken daarom uitsluitend met inspirerende trainers die dicht bij de praktijk staan.

Waarom kiezen voor de IT Training Groep?

In de basis zijn wij een IT-opleidingsinstituut, maar als je nu denkt aan een saaie ietwat nerdy omgeving heb je het mis. Wij bieden onze opleidingen namelijk net even anders aan. Wij zijn jong, creatief en stellen de praktijk altijd centraal. Dikke, stoffige boeken en ellenlange PowerPoint-slides ga je bij ons dan ook niet vinden. Wat je wel vindt? Creatieve en nieuwe manieren om de lesstof te verpakken. Zo is de Blockchain advanced training leerzaam en leuk. Meer weten? Neem contact met ons op!

Certificering

Aan het einde van de blockchain advanced training ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten

De kosten voor een blockchain advanced training bedragen €895,- ex. BTW. De opleidingsmaterialen, een IT Training Groep deelname-certificaat en drankjes/lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Incompany

Wil jij meerdere medewerkers laten kennismaken met blockchain-technologie en hen leren hoe je zelf een blockchain in de cloud bouwt? Wij verzorgen met plezier deze training op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Twijfel je nog? Neem een optie

Een optie is kosteloos en kan aangevraagd worden via onderstaand formulier.

Trainingsdata