Cursus Office 365.

Wat houdt de cursus Office 365 in?

Tegelijkertijd met je collega’s werken in hetzelfde bestand en altijd en overal toegang tot bedrijfsdocumenten. Dat klinkt heel eenvoudig, maar vaak is de werkelijkheid toch even anders. Je bent echt niet de enige die verdwaalt binnen SharePoint en die altijd moeite heeft om met beeld én geluid een Teams-meeting binnen te komen. Gelukkig biedt onze cursus de helpende hand.

Met onze handige tips en tricks hoef jij nooit meer tien minuten te stuntelen voor het lukt om je scherm te delen en begrijp je ineens waarom het prettig is om tegelijkertijd in documenten te werken. Heb jij hier wel oren naar? Schrijf je in voor onze cursus Office 365.

Ons team trainde bijvoorbeeld

 • Orteliuslaan 850, Utrecht
 • 1 dag
 • Van 9:30 tot 16:00 uur
 • Certificaat van deelname
 • Uitgebreide lunch
 • alleen incompany

Inhoud van de cursus Office 365

Onze trainers hebben een duidelijke link met de praktijk en weten daarom als geen ander waar gebruikers van Office 365 tegenaan lopen. In deze training behandelen we de basis en laten je vooral veel taken zelf uitvoeren. Zo leer je het meest en is het eenvoudiger om de vele tips en tricks in je eigen werk toe te passen. Tijdens de cursus Office 365 besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen.
 • Leer Office 365 kennen: We beginnen bij het begin en laten je eerst kennismaken met handige features binnen Office 365. Zo leer je hoe je plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken en hoe je op verschillende apparaten toegang kunt krijgen tot je Office-omgeving.
 • Documenten opslaan: Online (samen)werken begint met het opslaan, vinden én delen van documenten. Office 365 gebruikt hiervoor twee tools: SharePoint en OneDrive. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? En hoe werk je met bibliotheken en lijsten? Na de training weet je het antwoord!
 • Online vergaderen: Waarschijnlijk weet je wel dat je Teams gebruikt om te vergaderen, chatten of bellen. Maar wist je ook dat je een Teams-omgeving kunt aanmaken voor bijvoorbeeld een projectgroep en zo toegang krijgt tot relevante documenten en openstaande taken? Klinkt fancy, maar geloof ons: dit is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Wedden dat je na de cursus Office 365 dat helemaal met ons eens bent?
 • Intranet: Binnen Office 365 heb je ook de mogelijkheid om SharePoint in te zetten als een intranet. Zo kunnen collega’s nieuwsberichten met elkaar delen en weet je voortaan altijd wanneer een volgende bijeenkomst is. Je leert tijdens de cursus Office 365 geen volledig intranet bouwen, maar we laten je wel aan de mogelijkheden proeven. Wellicht smaakt het wel naar meer.

Resultaat

Wil je voortaan vol zelfvertrouwen een online meeting ingaan? Ben je klaar met de meewarige blikken van collega’s als je verwoede pogingen doet om een document te vinden? Dan is de cursus Office 365 zeker iets voor jou! Na het volgen van de training:
 • ken je alle basisfuncties van Office 365.
 • weet je hoe je Teams, OneDrive en SharePoint kunt gebruiken.
 • maak jij in een handomdraai een nieuw online team aan.

Voor wie is de cursus Office 365?

Werkt jouw bedrijf met Office 365 en kost het werken met deze oplossing jou veel tijd? En wens je nog regelmatig dat jullie teruggaan naar de oude situatie? Schrijf je in voor de cursus Office 365 en ontdek hoe dit programma jouw werkende leven een stuk eenvoudiger kan maken.

Certificering

Aan het einde van de cursus Office 365 ontvang je een certificaat van deelname.

In-company

Werkt jullie bedrijf met Office 365 en merk je dat de kennis van meerdere medewerkers te beperkt is? Wij verzorgen met plezier de cursus Office 365 op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze trainers 

Leren moet ook gewoon leuk zijn! Met deze insteek geven onze trainers elke training. Zo snappen wij als geen ander dat zelf doen een stuk beter werkt dan uren luisteren naar een leraar die de ene slide na de andere laat zien. Wij werken daarom uitsluitend met inspirerende trainers die dicht bij de praktijk staan.

Waarom kiezen voor de IT Training Groep?

In de basis zijn wij een IT-opleidingsinstituut, maar als je nu denkt aan een saaie ietwat nerdy omgeving heb je het mis. Wij bieden onze opleidingen namelijk net even anders aan. Wij zijn jong, creatief en stellen de praktijk altijd centraal. Dikke, stoffige boeken en ellenlange PowerPoint-slides ga je bij ons dan ook niet vinden. Wat je wel vindt? Creatieve en nieuwe manieren om de lesstof te verpakken. Zo wordt jouw cursus een leerzaam dagje uit! Meer weten? Neem contact met ons op!

Certificering

Aan het einde van de Office 365 cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Prijs

De kosten voor een Office 365 cursus bedragen €395,- ex. BTW. De opleidingsmaterialen, een IT Training Groep deelname-certificaat en drankjes/lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Incompany

Wil jij meerdere medewerkers laten kennismaken met handige tips over Office? Wij verzorgen met plezier deze training op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Twijfel je nog? Neem een optie

Een optie is kosteloos en kan aangevraagd worden via onderstaand formulier.

Trainingsdata