Blockchain opleiding

Je hoort zoveel over Bitcoins en Blockchain de laatste tijd en wil mee kunnen praten? Dan is een Blockchain opleiding volgen een goede manier. Een Blockchain opleiding helpt je om te bepalen of Blockchain van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie. Maar wellicht ben je als consument meer geïnteresseerd in hoe je geld kunt verdienen door te beleggen in cryptocurrencies. Ook hiervoor is een opleiding beschikbaar.

Meest geboekte Blockchain opleiding

Wat is nu de meest geschikte opleiding om te boeken? Wil je alleen de basis van Blockchain leren, snappen hoe het werkt en op welke wijze andere organisaties Blockchain toepassen, dan kan je beginnen met de Blockchain basics opleiding. In 1 dag krijg je de complete basis uitgelegd. Je snapt de belangrijkste begrippen zoals bijvoorbeeld hash, nonces en nodes. Ook weet je aan het einde van de dag het verband tussen Blockchain en Bitcoins en andere crypotocurrencies.

Wil je zelf een Blockchain gaan bouwen? Vind je het leuk om voor een eigen toepassing binnen jouw organisatie een Blockchain te kunnen programmeren? Dan is de twee-daagse Blockchain advanced helemaal geschikt voor jou. In de eerste dag wordt de basis van Blockchain behandeld. Dit is min of meer gelijk aan die van de 1-daagse Blockchain basics opleiding. Echter op de dag twee ga je met een ervaren Blockchain ontwikkelaar je eigen Blockchain bouwen.

Geld verdienen met Bitcoin?

Misschien ben je vooral geïnteresseerd in Bitcoin en alle andere cryptocurrencies zoals Ethereum, Ripple en dan vooral hoe je hier geld mee kunt verdienen? Met de Blockchain opleiding “Investeren in cryptovaluta” leer je alles over de belangrijkste cryptocurrencies en hoe deze functioneren. Daarnaast leer je hoe je zelf kunt gaan investeren hierin. Welke platforms zijn er, hoe verloopt een transactie en welke manieren kan je beleggen in de verschillende valuta. Een ervaren Blockchain specialist die zelf al jaren (ruim voordat Bitcoin wereldwijde bekendheid had) belegd in cryptocurrencies neemt je mee in deze training. Hij laat je meekijken in zijn eigen beleggingsportefeuille en geeft je belangrijke tips.

Ook interessant: