Azure Fundamentals.

Wat houdt de Azure Fundamentals training in?

Steeds meer bedrijven schakelen over naar Microsoft Azure. Logisch, want razendsnel apps bouwen, testen en in gebruik nemen, klinkt natuurlijk als een droom. Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig Azure te leren kennen. Maakt jouw organisatie ook gebruik van Azure? En wil je graag meer leren over het platform en de ogenschijnlijk oneindige mogelijkheden? In de training Azure Fundamentals laten we je graag kennismaken met een van de grootste cloudplatformen ter wereld.

Wil jij meer leren over cloudtechnologieën en het zelf ontwikkelen van apps? Schrijf je in voor Azure Fundamentals.

Ons team trainde bijvoorbeeld

 • Orteliuslaan 850, Utrecht
 • 1 dag
 • Van 9:30 tot 16:00 uur
 • Certificaat van deelname
 • Uitgebreide lunch
 • alleen incompany

Inhoud Azure Fundamentals

Het cloudplatform Azure is gigantisch en heeft enorm veel mogelijkheden. Het is daarom praktisch onmogelijk om alle details van het platform te behandelen. Dat doen we dus ook niet. In de training Azure Fundamentals focussen we ons op de basis. Zo ga je met informatie naar huis waar je iets mee kunt en voorkomen we dat je al na een uur lamgeslagen naar de trainer aan het kijken bent.
 • Maak kennis met de cloud: Azure is een cloudplatform, maar wat betekent dat eigenlijk? Wat is het verschil tussen de private, public en hybride cloud? En wat bedoelen IT’ers eigenlijk als ze het hebben over IaaS, PaaS en SaaS? Tijdens de training Azure Fundamentals geven we je het antwoord op deze en andere vragen.
 • Leer Azure kennen: Nu je de basisbegrippen rondom de cloud een beetje onder de knie hebt, duiken we Azure in. We laten je zien waar Azure voor wordt gebruikt en hoe het platform omgaat met thema’s als privacy, beveiliging en compliance.
 • Zelf aan de slag: Hoewel we in de ochtend ook veel praktijkgerichte oefeningen uitvoeren, gaan we in de middag echt fanatiek aan de slag. We laten je zien hoe SQL-databases, virtuele machines, Kubernetes en machine learning tools binnen Azure werken. En aangezien je nu eenmaal beter leert als je het zelf doet, heeft de trainer een aantal leuke praktijkopdrachten voor jou en je medecursisten in petto.

Resultaat

Na het volgen van Azure Fundamentals ken jij precies de betekenis van verschillende IT-termen. Ook begrijp je na het volgen van de training meer van de cloud, en de services binnen Azure. Is dit precies wat je zoekt? Dan is de training Azure Fundamentals zeker iets voor jou. Na het volgen van de training:
 • begrijp je de achtergrond van cloudtechnologie.
 • weet je hoe Azure eruitziet en wat de basismogelijkheden zijn.
 • heb je zelf voldoende geoefend met de verschillende onderdelen om zelf aan de slag te gaan.

Voor wie is Azure Fundamentals?

Heb jij geen technische achtergrond, maar is het voor jouw functie wel van belang dat je de basis rondom Azure snapt? Dan is Azure Fundamentals iets voor jou. Zo is de training interessant voor inkopers die betrokken zijn bij de aanschaf van het platform, of voor marketeers die willen weten hoe je snel nieuwe apps naar de markt brengt. Maar de training is ook interessant voor iedereen die gewoon iets meer wil begrijpen van cloudtechnologie. Om de training goed te kunnen volgen, is er geen speciale kennis of ervaring nodig. Al helpt het natuurlijk wel als je basiskennis hebt van computers en snapt dat Excel echt iets anders is dan Azure.

Certificering

Aan het einde van de training Azure Fundamentals ontvang je een certificaat van deelname.

In-company

Werkt jouw organisatie met Microsoft Azure, of gaan jullie dit platform binnenkort implementeren? Dan wil je ongetwijfeld meerdere medewerkers kennis laten maken met de basis van Azure. Wij verzorgen met plezier deze opleiding op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze trainers 

Leren moet ook gewoon leuk zijn! Met deze insteek geven onze trainers elke training. Zo snappen wij als geen ander dat zelf doen een stuk beter werkt dan uren luisteren naar een leraar die de ene slide na de andere laat zien. Wij werken daarom uitsluitend met inspirerende trainers die dicht bij de praktijk staan.

Waarom kiezen voor de IT Training Groep?

In de basis zijn wij een IT-opleidingsinstituut, maar als je nu denkt aan een saaie ietwat nerdy omgeving heb je het mis. Wij bieden onze opleidingen namelijk net even anders aan. Wij zijn jong, creatief en stellen de praktijk altijd centraal. Dikke, stoffige boeken en ellenlange PowerPoint-slides ga je bij ons dan ook niet vinden. Wat je wel vindt? Creatieve en nieuwe manieren om de lesstof te verpakken. Zo is de cursus Azure Fundamentals ook een leuk dagje uit. Meer weten? Neem contact met ons op!

Certificering

Aan het einde van de Azure Fundamentals training ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten

De kosten voor een Azure Fundamentals training bedragen €395,- ex. BTW. De opleidingsmaterialen, een IT Training Groep deelname-certificaat en drankjes/lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

incompany

Werkt jouw organisatie met Microsoft Azure, of gaan jullie dit platform binnenkort implementeren? Dan wil je ongetwijfeld meerdere medewerkers kennis laten maken met de basis van Azure. Wij verzorgen met plezier deze opleiding op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Twijfel je nog? Neem een optie

Een optie is kosteloos en kan aangevraagd worden via onderstaand formulier.

Trainingsdata